ANASAYFA KURUMSAL Hakkımızda Hasan Usta Has Çiğ Köfte Standartları Sertifikalar Gıda Güvenliği FRANCHİSE Has Çiğ Köfte Farkı Franchise Sistemi Örnek Şube Bayilik Formu SLAYT & FOTO GALERİ Videolar Foto Galeri BAYİLERİMİZ BELGELER İLETİŞİM

Has Çiğ Köfte Farkı

                                                  
 

Etsiz çiğ köfte sektöründe ilklere imza atmış, sektöre liderlik eden ve sürekli gelişip büyümekte olan bir ailenin parçası olmak istiyorsanız, Has Çiğ Köfte’ye hoş geldiniz.

 

Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veren Has Çiğ Köfte, gelecek hedeflerini tüm Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde Has Çiğ Köfte’yi duyurmak ve sevdirmek olarak belirlemiştir.

 

İnsana yatırım yapmayı ilke edinmiş olan Has Çiğ Köfte’te, tüm personel, niteliklerine göre titizlikle seçilir ve devamlı eğitimlerle gelişimlerine katkı sağlanır.

 

Tüm bunların yanında, etsiz çiğ köfte de lezzet denilince ilk akla gelen marka olmayı başararak, tüketici taleplerini de eksiksiz bir şekilde karşılamaktadır.

 

Markalaşma sürecine çok büyük önem vererek, sürekli yapılan iletişim çalışmalarıyla da şubelerine destek olmaktadır. Has Çiğ Köfte Franchising’ine sahip olmak demek, etsiz çiğ köfte sektöründeki öncü kuruluşun bir parçası olmak demektir.